Hatay Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon : 0 326 503 72 12
Belgegeçer :
WEB https://hatayihl.meb.k12.tr
Adres : AKASYA MAH. 148 SK. HATAY MİLLİ İRADE ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ BLOK NO 4/1 ANTAKYA / HATAY
VİZYON : Hatay Milli İrade Anadolu İmam Hatip Lisesi Olarak Biz;“İnsanda Alemler Gizlidir” felsefesine inanıyor Var olan bütün güzellikleri görüp onların içindeki gizli alemleri keşfedebilen, tarihini bilip, ondan aldığı ruhla vatan, millet ve bayrak sevgisini özümseyerek geleceğe yön verebilen, kendisi ve çevresi ile barışık, hoşgörülü, insanlara ve düşüncelere saygılı sorumluluk sahibi, kendine güvenen ve güvenilen, hayattaki her türlü zorluğa göğüs gerip çözüm üretebilen, çözümleri uygulamaya koyabilen, hayatın her anından zevk alan, bilim ve teknolojideki gelişmeleri takip eden, araştıran, üreten, paylaşan ve bu birikimini insanların mutluluğu için kullanabilen, dünyaya yön verebilecek lider insanlar yetiştirmek istiyoruz.
MİSYON : İnsana, aileye, topluma, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka ve kültürel mirasa saygı duyan; bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle birlikte insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, kişilikli, inançlı fertler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Haberler ve duyurular kısımlarından takip edilebilir.

Saatler : Anadolu İmam Hatip Bölümü: 08:20 - 15:20
Isınma : Doğalgaz-Kalorifer
Servis : Köylerden taşıma yolu ile okulumuza öğrenciler taşınmakta olup, şehir içi servisleri ile okulumuza taşıma yapılmaktadır.
Ulaşım : Birçok mahalleye yürüme mesafesinde olup ,Halk Otobüsleri ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : Akasya Mahallesi 148. Sokak No:4/1 Antakya7HATAY
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Akasya Mahallesi 148. Sokak No:4/1 Antakya / HATAY Şehir Merkezinde
Kontenjan Bilgileri : 170
Taban-Tavan Puan Bilgileri : SINAVLI (PROJE BÖLÜMÜ) SINAVSIZ
Sportif Etkinlikler : Güreş, masa tenisi, bilek güreşi, kick box, futbol alanında faaliyetler yapılmakta ve muhtelif dereceler elde edilmektedir.
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Teknofest İHA projesinde okulumuz öğrencilerinin yaptığı çalışma mevcut olup hazırlık aşamasındadır.
Diğer Hususlar : Basket ve voleybol sahası, bodrum katta spor salonu mevcuttur.